Nou je kan mij titel wel lezen die is duidelijk genoeg. Mijn dildoshow zal dus iets in zitten wat jij helemaal niet zal verwachten. Ja of juist wel het is maar net of wij op een lijn liggen. Anders moeten we dat maar snel gaan komen.

Mijn zin in geile gesprekken is altijd zo erg dat ik dan graag een dildoshow geef aan vreemde geile mannen.

Eerst zou ik je wel graag een beetje willen leren kennen. Zodat jullie niet meer zo vreemd voor mij zijn.  Even leuk met elkaar praten niet praten over het weer hoor. Haha dat kunnen we altijd later nog. Ik ben benieuwd wat jij allemaal geil vind om te doen en waar je geil van wordt.

Welke standjes ben jij bijvoorbeeld echt gek op? Ik ga graag op mijn knieën voor je zitten en schuif mijn benen wat verder uit elkaar. Dan kan je lekker naar mijn kutje kijken. Wil je je vingers er dan over heen laten glijden voor dat je je pik naar binnen stopt? Een klap op mijn kont vind ik dan ook helemaal niet verkeerd. Laat je dan je vingers in mijn kontje staan? Een beetje hard is helemaal niet erg.

Andere standjes vind ik ook lekker om te doen een beetje afwisseling is altijd welkom. Maar laten we er niet te lang over door gaan.

Nu wil jij natuurlijk weten wat die verrassing in zal gaan houden . Ik weet het goed gemaakt. Als jij nou genoeg even klikt en kijkt naar mij. Dan zal je vanzelf er achter gaan komen wat het in gaat houden. Ik zie je zo vanzelf wel. Geile likjes op een speciaal plekje naar keuze.

Bekijk webcams van dildoshow op onze site.