Ik deel mijn slaafje met jullie. Dit is niet zomaar. Mijn slaafje is heel vaak stout en dan luistert zij niet zo goed. Al een paar keer heb ik haar laten gaan en kreeg ze geef straf maar nu is dat over.

Mijn slaafje moet een dildoshow aan jullie geven en niet zomaar eentje.

Eentje waar jullie ook echt geil van zullen gaan worden. De dildoshow mag ook niet zomaar klaar zijn.

Ik ben haar meesteres maar geef jullie de touwtjes in handen en laat jullie geile gedachten op haar los gaan.

Jullie mogen gaan bedenken wat dit slaafje voor jullie mag gaan doen. Dit is voor haar een soort van straf. Dus geen flauwe kul daar heeft zij echt helemaal niets aan.

Ze moet zichzelf uit eindelijk uitwonen met haar eigen dildo. Maar daar mag ze niet gelijk aan beginne. Hier moet zo een tijd over doen.

Als zij toch vroegtijdig tot een hoogte punt komt dan zal ze nog een aantal keer moeten komen . Net zo lang dat zij echt niet meer kan.

We moeten haar uitputten zodat ze de volgende keer als ik haar iets vraag gelijk in een keer zal luisteren en niet van die onzin dingen doet. Een slaafje hoort te doen wat haar meesteres zegt en dat doet ze niet. Wie niet luisteren wilt moet voelen zo is het toch?

Gaan jullie deze uitdaging met mijn slaafje aan? Voor de rest is ze een hele lieve en vooral sexy meid. Ze kleed je uit met haar ogen maar laat haar lieve uitstraling je niet in de war brengen ze heeft tenslotte straf.

Neem jij de taak van meester/ meesteres op je ? Ik ben benieuwd hoe je het er vanaf zal gaan brengen.

Bekijk webcams van dildoshow op onze site.