Goededag En leuk dat je hier mijn profiel aan het lezen bent. Ja je ziet het goed een dildoshow met een getrouwde vrouw. Ik ben al zo een tien jaar getrouwd met mijn lieve man. We hebben het thuis allemaal op een rijtje maar we willen meer.

Dat meer zal ik eens aan je uit gaan leggen het heeft te maken met een dildoshow!

Nou hier komt het zal het zo kort mogelijk aan je uit proberen te leggen. Heb je net al verteld dat wij een stel zijn die al tien jaar getrouwd zijn.

We hebben al veel dingen uitgeprobeerd . Denk daarbij aan verschillende plaatsen , stoute bezoekjes aan een hotel , dagje weg naar een hele hete sauna en natuurlijk vergeet het geile bubbelbad avontuur niet.

Nu zaten ik en mijn man van de week op de bank en had ik een van mijn geile buien weer een keer. Soms pak ik dan een van mijn speeltjes en ga ik uitgebreid op de bank liggen spelen voor mijn man tot dat hij niet meer kan en mij wil bespringen.

Dat duurde deze keer niet zo lang en man man begon heerlijk aan mijn kutje te likken. Hij stopte halverwege en stelde mij een vraag. Zou je het niet geil vinden als iemand anders ons zou kunnen zien als jij met jezelf aan het spelen bent.

Mijn man en mij lijkt het dus een geil idee als een andere man van mijn showtjes  kan genieten.

Ben jij dus een leuke man en net zo gek als wij samen zijn. Niet alleen gek maar ook van zulke geile ideeën? Kom dan snel een kijkje nemen en misschien verzinnen wij samen nog wel veel andere geile spelletjes die we uit kunnen gaan voeren. We kunnen het altijd proberen. Wie niet waagt wie niet wint .

Bekijk webcams van dildoshow op onze site.